Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern de Tarragona planteja un pressupost de 177 MEUR per al 2020 que veu com "un punt d'inflexió"

Els comptes destinen 12,5 MEUR a inversió, sobretot en cultura, patrimoni, habitatge social, educació i medi ambient

El regidor de Serveis Econòmics de l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, sostenint la documentació del pressupost per al 2020 abans de la presentació El regidor de Serveis Econòmics de l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, sostenint la documentació del pressupost per al 2020 abans de la presentació ROGER SEGURA / ACN
Vida Municipal ACN
Divendres, 13 Desembre 2019 13:11

El govern de Tarragona, format per ERC i En Comú Podem, ha presentat aquest divendres la proposta de pressupost municipal per al 2020. Els comptes pugen a 177 MEUR, un 1,08% més, i preveuen destinar 12,5 MEUR a inversions -la majoria a crèdit tret de 2,5 MEUR supeditats a la venda de solars-. L'executiu incrementa la despesa ordinària i preveu reforçar les actuacions en cultura, patrimoni, educació, habitatge social i medi ambient.

Segons el regidor de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, "són uns pressupostos del canvi, republicans, d'il·lusió i de donar una puntada endavant a aquesta ciutat; el punt d'inflexió per a una nova era a Tarragona". Fortuny ha admès que "no contempla" que els comptes no tirin endavant perquè inclouen "la majoria de demandes" dels altres grups.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: