Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Canonja aprova uns pressupostos de gairebé 13 milions d’euros

Del capítol d'inversions, de 2,5 milions, destaca l’adquisició del solar del costat de la plaça Catalunya, la compra d’una finca per a parc públic a l’avinguda de la Pineda o la pavimentació de la Rambla 15 d’abril

Imatge del ple de pressupostos celebrat a l'Ajuntament de la Canonja Imatge del ple de pressupostos celebrat a l'Ajuntament de la Canonja AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Desembre 2019 14:50

El pressupost de l'Ajuntament de la Canonja per a l'any 2020, aprovat en el darrer ple municipal, amb els vots a favor de PSC, l’abstenció del Junts i els vots en contra de ERC, Som Poble i Ciutadans, ascendeix a 12.838.600 euros.

Del capítol d'inversions, de 2.522.200 euros, cal destacar 275.000 per l’adquisició del solar del costat de la plaça Catalunya, 385.000 per l’adquisició d’una finca per a parc públic a l’Avinguda de la Pineda, 250.000 per la pavimentació de la Rambla 15 d’abril.

En l’apartat de subvencions que l’Ajuntament destina a entitats cal destacar els 58.000 euros que aportarà a les entitats educatives durant el 2020, els 51.500 per la promoció i foment de l’esport, els 65.000 pels ajuts a la compra de llibres i material escolar i els 30.000 euros de suport a l’excavació del jaciment del Barranc de la Boella.

La proposta de pressupost per al 2020 referma el compromís del consistori canongí "en una gestió curosa i en una aposta de caire social important," amb una dotació al voltant de 673.100 € per l’Àrea d’Acció Social, destinada a accions dirigides a garantir i millorar la qualitat de vida de les persones tenint una cura especial en aquelles que viuen una situació de risc.

El capítol de transferències corrents inclou els imports necessaris per donar compliment als convenis signats amb l’Ajuntament de Tarragona, relatius als serveis prestats a través l’ens tarragoní (EMT i servei de recollida i gestió de residus urbans amb un total de 1.030.000 €), i els acords econòmics de la segregació, 2.700.000,00€, corresponents al 29% dels tributs del nucli químic. El pressupost consignat per a les transferències a l’Ajuntament de Tarragona per tots els conceptes abans citats ascendeixen a 3.730.000€.

Altres acords

Per altra banda, en el plenari es van aprovar les bases del concurs de pintura ràpida que se celebra dins dels actes de la Festa de la Municipalitat. També es va aprovar l’extinció del conveni amb l’Agència Catalana de l’Aigua per la redacció del projecte, construcció i explotació del sanejament del nucli de la Canonja, per impossibilitat d’assolir l’objecte del mateix. Es van aprovar les noves tarifes de l’aigua i clavegueram per l’any 2020.

Tots els grups polítics de l’Ajuntament, per unanimitat, van aprovar una declaració institucional d’adhesió al manifest pel dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: