Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Espimsa i entitats de Bonavista busquen com acabar amb l’acumulació de deixalles al mercat dels diumenges

L'empresa municipal ha mantingut contactes amb associacions de veïns i veïnes així com entitats, amb la voluntat de trobar la manera de gestionar eficientment els residus plàstics i orgànics

Imatge del mercat dels diumenges de Bonavista Imatge del mercat dels diumenges de Bonavista ESPIMSA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Desembre 2019 12:21

L’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals (Espimsa), segueix treballant per buscar solucions a l’acumulació de deixalles que es generen durant el mercat ambulant dels diumenges. En les darreres setmanes, l’empresa ha mantingut contactes amb associacions de veïns i veïnes així com entitats, amb la voluntat de trobar la manera de gestionar eficientment els residus plàstics i orgànics.

Espimsa és molt conscient de la situació que es produeix a Bonavista cada diumenge i de la problemàtica que ocasiona als veïns i veïnes i a nivell mediambiental. Buscar una solució, de manera urgent i definitiva, és una de les prioritats de la nova etapa de l’empresa municipal. És per aquest motiu que des de fa setmanes s’ha iniciat una ronda de reunions i contactes amb tots els agents implicats, per tal de donar la volta a la situació i recuperar el prestigi del mercadet de Bonavista.

Des d’Espimsa es vol agrair la bona predisposició que s’ha trobat per part de tots els interlocutors i la voluntat de coordinar esforços per tal de posar fi a la situació de deteriorament que ha patit el mercadet de Bonavista durant els darrers anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: