Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí i "La Caixa" renoven el conveni per al servei de menjador escolar

L'ajut permet tenir el menjador obert durant els períodes vacacionals

L’Ajuntament de Constantí i l’Obra Social "La Caixa" han signat aquest divendres un nou conveni de col·laboració en matèria educativa i amb finalitats socials L’Ajuntament de Constantí i l’Obra Social "La Caixa" han signat aquest divendres un nou conveni de col·laboració en matèria educativa i amb finalitats socials CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 29 Novembre 2019 12:50

L’Ajuntament de Constantí i l’Obra Social "La Caixa" han signat aquest divendres 29 de novembre un nou conveni de col·laboració en matèria educativa i amb finalitats socials. Mitjançant aquesta col·laboració, l’entitat bancària es compromet a aportar una quantitat de 3.000 euros durant el proper any, que es destinaran a ajudes destinades al menjador escolar. Aquesta aportació se suma a la partida de 130.000 euros que l’Ajuntament de Constantí ja destina a aquesta finalitat.

L'alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha volgut agrair "la col·laboració de l'entitat i el fet de poder seguir treballant conjuntament en projectes socials i educatius". Sánchez ha recordat que aquesta aportació econòmica permet tenir el menjador escolar obert durant els períodes vacacionals d'estiu, Setmana Santa i Nadal. Actualment, entre 40 i 50 alumnes es beneficien durant l'any de les beques menjador.

Al llarg d’aquests darrers anys s’han signat diversos convenis amb “La Caixa” en el marc dels projectes educatius i culturals amb finalitats socials que es desenvolupen a Constantí. En aquest sentit, l'alcalde ha avançat que l'Ajuntament està treballant en nous projectes socials que podrien contemplar-se des de l'Obra Social.

Per la seva banda, el director d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, ha volgut agrair “la confiança de l’Ajuntament en els projectes socials de l’Obra Social “La Caixa” i ha destacat que per a la institució “les necessitats pel que fa a l’alimentació infantil són una prioritat”.

Combatre la malnutrició infantil

Amb l’objectiu d’evitar casos de malnutrició infantil, l’Ajuntament de Constantí manté obert el servei de menjador escolar durant tot l’any, no només durant el període lectiu, sinó també durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu. El consistori continua plantejant com una de les actuacions prioritàries durant els mesos d’estiu i els períodes de vacances escolars, la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: