Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca de Barberà preveu l'any vinent inversions importants en recollida i tractament de residus

El Consell Comarcal aprova un pressupost per al 2020 de 13 milions, un 12% més que el d'enguany / La construcció d’una planta de triatge, amb 4 milions, és la inversió més important

El ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va aprovar per unanimitat el pressupost del 2020 El ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va aprovar per unanimitat el pressupost del 2020 CCCB
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Novembre 2019 17:41

El Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha aprovat per unanimitat el pressupost de la corporació per a l’any vinent. En total, puja a 13.453.000 euros, dels quals 11.973.000 euros corresponent al Consell Comarcal pròpiament dit i la resta, 1.480.000 euros a l’Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà. Aquests imports representen un augment mitjà d’un 12,1% respecte a l’import d’aquest any.

La nova planta de triatge, principal inversió

Per a l’any vinent el pressupost preveu portar a terme inversions importants en matèria de recollida i tractament de residus com la construcció d’una planta de triatge al Centre Comarcal de Tractament de Residus, per un import proper als 4 milions d’euros, i millores en les depuradores de la comarca per un import de 160.000 euros.

Pel que fa a altres inversions, s'ampliarà i reformarà Concactiva per adaptar-hi nous espais formatius, amb una partida de 130.000 euros. L’any vinent també es preveu començar la tramitació del projecte de portada d’aigua als municipis del nord de la comarca. Per aquest motiu s’ha aprovat obrir una partida amb un import inicial de 100.000 euros.

Per últim, la partida d’inversions també detalla tot un seguit d’imports menors dedicats a l’adquisició d’equipaments informàtics, millores en la xarxa de telecomunicacions o l’adquisició d’un segon vehicle elèctric.

A banda del que són les inversions, el pressupost de l’any vinent preveu reforçar la prestació de serveis als ajuntaments, a les empreses i entitats de la comarca, i a la ciutadania de la comarca. Per fer-ho, s’ha redactat el Pla d’actuació del proper exercici, on cadascuna de les àrees del Consell Comarcal té fixats uns objectius a assolir i uns indicadors que permetran avaluar el grau d’assoliment d’aquests objectius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: