Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació de Tarragona aprova nous ajuts a escoles bressol i a activitats culturals

El ple dona llum verda a la millora de la TV-2021 entre els Masos de Vespella i la Nou de Gaià

Presa de possessió de Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, com a nova diputada de la Diputació de Tarragona Presa de possessió de Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, com a nova diputada de la Diputació de Tarragona DIPTA.CAT
Vida Municipal ACN
Divendres, 25 Octubre 2019 12:33

El ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat aquest divendres una modificació de crèdit per import de 7,28 milions d’euros resultant de la redistribució de diferents partides. D'aquesta quantitat, 5 milions es destinaran a inversions per a escoles bressol municipals, per tal que puguin fer front a despeses de funcionament corresponents al curs passat. D'altra banda es destinaran 701.000 euros per a incrementar les ajudes adreçades a activitats de caràcter cultural que ja hagin sol·licitat ajuntaments i entitats de la demarcació. La sessió ha començat amb un missatge de suport a les víctimes dels recents aiguats.

El ple ha aprovat també la proposta d'aprovació definitiva del projecte de condicionament de la carretera TV-2021 entre els Masos de Vespella i la Nou de Gaià, amb un pressupost d'execució per contracta 2,12 milions d’euros. L’actuació correspon a la segona fase d’obres i abastarà un tram de 2,6 quilòmetres. En concret, s’eixamplarà la carretera, es faran petites millores de traçat, es millorarà la intersecció amb la carretera T-202 i es construirà una vorera al tram proper a la zona escolar i esportiva de la Nou de Gaià.

Meritxell Roigé pren possessió com a nova diputada de la institució

D’altra banda, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha pres possessió com a diputada de la Diputació de Tarragona en substitució de l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, arran la seva designació com a president de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: