Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de l’Espluga de Francolí destinarà 22.000 euros als nous Pressupostos Participatius

En aquesta quarta edició, el consistori hi destinarà 2.000 euros més que en l'anterior / Les propostes es poden presentar fins el 25 d'octubre

Ajuntament de l'Espluga de Francolí Ajuntament de l'Espluga de Francolí CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Octubre 2019 21:01

El passat dijous 17 d’octubre es va donar el tret de sortida a la quarta edició dels Pressupostos Participatius de l’Espluga de Francolí, que s’inicien amb el període de recollida de propostes i projectes. En aquesta edició, els espluguins i espluguines podran decidir en què inverteixen 22.000 euros del pressupost municipal, 2.000 euros més que l’any passat.

El primer pas per iniciar el procés dels Pressupostos Participatius és el de proposar diverses actuacions i projectes als quals es podrien destinar aquests diners. Les propostes les poden fer els majors de 16 anys empadronats a l’Espluga entre els dies 17 i 25 d’octubre. Aquestes s’han de presentar a l’Ajuntament o bé per correu electrònic amb el formulari que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de l’Espluga. Un cop s’acabi el termini de presentació de les propostes, aquestes seran validades per una comissió tècnica municipal. Posteriorment, a partir de 6 de novembre i fins el 20, els veïns i veïnes podran votar la proposta que més els hi convenci per tal d’invertir-hi els 22.000 euros.

Des de la regidoria de Participació i Transparència es segueix apostant per aquest sistema de participació ciutadana i s’anima a tota la població a aportar-hi propostes i sobretot a participar en la fase de votació per tal de poder comptar amb la opinió de la ciutadania. ​

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: