Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els consells de l'Alt Camp i la Conca de Barberà aproven mocions de rebuig a la sentència

Les mocions aprovades per unanimitat demanen "l'amnistia" o "llibertat" per a les persones preses polítiques i mostren el seu compromís "amb el dret a l'autodeterminació"

Acte conjunt del Consell d’alcaldes de la Conca de Barberà i del Ple del Consell Comarcal per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem que condemna els presos polítics catalans Acte conjunt del Consell d’alcaldes de la Conca de Barberà i del Ple del Consell Comarcal per rebutjar la sentència del Tribunal Suprem que condemna els presos polítics catalans CCCB
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 18 Octubre 2019 07:36

El Ple del Consell Comarcal de l'AltCamp va aprovar dimecres per unanimitat una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem, per demanar "l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en favor del dret a l'autodeterminació".

                      Votació del Ple del Consell de l'Alt Camp (CCAC): 

ple Consell Alt Camp sentència

En la mateixa línia, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà va acollir el dimecres un acte conjunt del Consell d’alcaldes de la comarca i del Ple del Consell Comarcal. Els presents, que representaven tots els grups polítics de la comarca, van aprovar per unanimitat un acord on manifesten "el seu rebuig a la sentència emesa pel Tribunal Suprem, reclamen la llibertat de tots els presos i preses polítiques i mostren el seu compromís amb el dret a l’autodeterminació". Per últim, també van reafirmar "el caràcter pacífic i no violent del moviment independentista català".

L'acte va començar amb unes paraules del president del Consell Comarcal, Magí Trullols, on expressava la gravetat del moment que estem vivint. Posteriorment van anar intervenint tots els portaveus dels diferents grups polítics que van anar expressant el seu suport a la moció que s'anava a votar, alhora que feien diferents reflexions sobre el que està passant aquests dies.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: