Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ricomà rebutja qualsevol acció violenta i defensa la via pacífica per canalitzar la “indignació i frustració”

L’alcalde de Tarragona fa una declaració institucional i afirma que ha parlat amb Interior per demanar investigacions

Declaració institucional de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acompanyat de l'equip de govern municipal, a les escales del Palau Municipal Declaració institucional de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acompanyat de l'equip de govern municipal, a les escales del Palau Municipal ELOI TOST / ACN
Vida Municipal ACN
Dimecres, 16 Octubre 2019 12:49

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebutjat “qualsevol acció violenta” després dels aldarulls i càrregues policials que es van produir dimarts a la nit a la ciutat després de la manifestació per la sentència del procés. En una declaració institucional i acompanyat per tot l’equip de govern, Ricomà ha defensat la via pacífica per canalitzar la “indignació i frustració” dels independentistes. El batlle ha demanat aïllar qualsevol actitud violenta en les properes mobilitzacions.

També ha dit que ha parlat per telèfon amb la conselleria d’Interior perquè s’investiguin els fets, com les actuacions policials, i si aquestes van ser “conformes amb els protocols”, i les càrregues contra persones “que no tenien una actitud violenta”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: