Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC condemna l'atac contra la seu del partit a Valls

La seu ha aparegut amb pintades amb insults i amenaces de mort a la portaveu del PSC de Valls, Rosa Maria Ibarra

La seu del PSC de Valls ha aparegut amb pintades amb insults i amenaces de mort contra la portaveu socialista, Rosa M. Ibarra La seu del PSC de Valls ha aparegut amb pintades amb insults i amenaces de mort contra la portaveu socialista, Rosa M. Ibarra INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Octubre 2019 15:31

La Federació del PSC del Camp de Tarragona ha manifestat la seva més "absoluta i enèrgica condemna" a l’atac que ha patit el local de l’agrupació socialista de Valls. En aquesta ocasió, i per primer cop des de que s’han vingut registrant fets similars, "els intolerants no s’han limitat a escriure insults sinó també amenaces de mort a la portaveu del PSC a la capital de l’Alt Camp".

Davant d’aquests fets, el PSC vol deixar clar que denunciarà qualsevol amenaça o agressió que pateixin els regidors i regidores socialistes catalans que estan a les institucions representant una part del poble de Catalunya. 

Així mateix, el PSC fa una crida "a la serenitat i al respecte de totes les opinions i posicions polítiques pròpies d’un poble tan plural com el català". En el mateix comunicat de condemna, els socialistes deixen clar que "tan sols des del diàleg polític i des del respecte a la legalitat democràtica actualment vigent serem capaços tots plegats de trobar el camí de sortida a la via morta on ens ha portat la unilateralitat, el denominat “xoc de trens” i l’espiral de confrontació que encara ara defensen alguns".

Finalment la Federació del PSC del Camp de Tarragona manifesta el seu reconeixement a tots els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores socialistes de les comarques tarragonines que aquests dies tan tensos exerceixen les seves responsabilitats polítiques amb rigor, respecte i lleialtat als valors socialistes, "sense caure en els insults i les desqualificacions que no han de tenir cabuda ni justificació a la nostra societat democràtica". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: