Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pallaresos estudia la implantació d'un servei de bus que connecti la perifèria amb les escoles i el centre mèdic

L'equip de govern està valorant la millor oferta de les empreses amb l'objectiu d'incloure-la als pressupostos del 2019

Ajuntament dels Pallaresos Ajuntament dels Pallaresos ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 11 Octubre 2019 12:49

El govern municipal dels Pallaresos està treballant per a la implantació d'un serrvei de transport públic de cara al 2019 que connecti les zones perifèriques amb el nou Centre Mèdic i els centres escolarts, segons ha informat Independents pels Palleresos (IP) -principal partit del govern- a través d'un comunicat. De moment, l'Ajuntament està estudiant les millors ofertes de diverses empreses per tal d'incloure-ho als pressupostos del 2019. També s'han mantingut converses amb els responsables del centre mèdic per tal d'ajustar al màxim el servei. Des del govern municipal afirmen que "anem més enllà i, com ja hem proposat a les AMPES, estem treballant per assolir un transport interurbà que també connecti els centres escolars".

L'anunci arriba després que el grup municipal de Junts x Catalunya-Els Pallaresos -actualment a l'oposició- presentés una moció en l'úlim ple en què proposaven la implantació d'un servei de tranport al·legant que hi ha un bon nombre de veïns i veïnes que es desplacen cada dia, o a peu, o en vehicle privat, al nou Centre Mèdic. Des d'IP, s'han mostrat sorpresos per la moció "a corre-cuita" de Junts i han recordat que "s'obliden que durant més de 20 anys no ha existit cap connexió en transport públic que connectés el dispensari mèdic amb la perifèria" i, per tant, consideren que no es tracta d'un desplaçament "sobrevingut" durant aquests quatre mesos de mandat.

Des d'Independents pels Pallaresos també han lamentat que Junts "obvien" que l'anterior regidor de Mobilitat i actual alcalde, Xavier Marcos (IP), va proposar el 2018 als que eren llavors els seus socis de govern -Junts- "que s'inclogués una partida als pressupostos del 2019 per poder resoldre aquest problema i, malauradament, "el que ara presenten la moció van exposar que aquesta no era una prioritat pel 2019",

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: