Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Tarragona empapera l’oficina d’Endesa per exigir que condonin el deute de les famílies vulnerables

Els anticapitalistes exigeixen que cap administració pública assumeixi el deute dels clients, com demana la companyia

Imatge de l'oficina d'Endesa a Tarragona, després de l'enganxada de cartells que han realitzat els membres de la CUP Imatge de l'oficina d'Endesa a Tarragona, després de l'enganxada de cartells que han realitzat els membres de la CUP ELOI TOST
Vida Municipal ACN
Dimecres, 02 Octubre 2019 18:12

La CUP de Tarragona ha empaperat aquest dimecres l’oficina d’Endesa a la ciutat per exigir que la companyia elèctrica condoni el deute a les famílies en situació de vulnerabilitat. Els anticapitalistes també han demanat que cap administració pública pagui aquests diners, com ha reclamat l’empresa per evitar tallar el subministrament a aquests habitatges.

La portaveu dels cupaires, Laia Estrada, ha recordat que deixar sense llum una família és il·legal i ha apuntat que una de cada deu famílies té problemes per tenir una climatització òptima al seu domicili. Estrada ha afegit que la d’aquest dimecres ha estat “una acció simbòlica” contra una empresa “xantatgista i perversa”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: