Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arxiven la querella per injúries que una regidora de la Bisbal del Penedès va presentar contra l'alcaldessa Agnès Ferré

La causa es va obrir fa un any

Imatge d'arxi de l'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, amb regidors i regidores del PDeCAT, l'agost del 2018 Imatge d'arxi de l'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, amb regidors i regidores del PDeCAT, l'agost del 2018 ARXIU / ACN
Vida Municipal ACN
Divendres, 27 Setembre 2019 18:56

El jutjat de primer instància del Vendrell ha arxivat la querella per injúries i calúmnies que l'exregidora d’ERC a la Bisbal del Penedès, Pilar Verdún, va interposar contra l'alcaldessa d'aquesta mateixa població, Agnès Ferré, i la primera tinent d’alcalde Judith Vidal, en "no quedar degudament justificat el caràcter penal de les injúries i les calúmnies denunciades".

La causa es va obrir el setembre de l'any passat després que el govern municipal, liderat pel PDeCAT, afirmés que la regidora d'ERC no pagava els rebuts de '’aigua perquè no tenia comptador al seu habitatge. Segons explica el jutge a la interlocutòria de l'arxivament, Verdún va presentar la querella després que l'alcaldessa i les regidores l'acusessin a través dels seus perfils a les xarxes socials de "robar".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: