Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La pluja obliga a celebrar els actes institucionals de la Diada de Reus al Teatre Bartrina

La lectura de la Glossa de la Diada ha anat a càrrec de Tània Verge Mestre, doctora en Ciència Política i activista feminista

Acte institucional de la Diada de l’Onze de setembre a Reus, al vestíbul del Teatre Bartrina Acte institucional de la Diada de l’Onze de setembre a Reus, al vestíbul del Teatre Bartrina REUS.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Setembre 2019 12:17

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, han presidit els actes institucionals que l’Ajuntament ha organitzat aquest 11 de setembre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, i que s'han traslladat de la plaça del Baluard al vestíbul del Teatre Bartrina a causa de la pluja. L’acte central, que ha comptat amb la presència d'altres regidors del consistori i una notable assistència de públic, ha estat la lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec de Tània Verge Mestre, doctora en Ciència Política i activista feminista.

L'acte ha acabat amb el cant d'”Els segadors”, interpretat pel Cor Mestral i el públic assistent.

ofrena floral Baluard

A la plaça del Baluard s’han fet les ofrenes de les diferents entitats de la ciutat amenitzades pel trio Zizigla i els Xiquets de Reus han pogut aixecar un pilar.

                                                                                Pilar dels Xiquets de Reus al Baluard: 

Pilar Xiquets Reus Baluard

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: