Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Tarragona demana la instal·lació de lavabos públics fixes i temporals a la ciutat

Nadal (JxTgna) recorda que un dels principals actes incívics són els orins als carrers i a les façanes, "una situació que s'agreuja durant les festes, quan el nombre de serveis higiènics és insuficient"

Exemple de lavabo públic fixe Exemple de lavabo públic fixe CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Setembre 2019 12:06

El portaveu del Grup Municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha sol·licitat a l’equip de govern la instal·lació de lavabos públics a la ciutat. “Es tracta d’un servei bàsic que és imprescindible tant durant festes i esdeveniments com durant tot l’any”, ha manifestat Nadal, que reclama que, amb un estudi previ, “s’instal·lin lavabos públics fixes aprofitant locals en desús i que s’incrementin el nombre de serveis portàtils durant les festes i esdeveniments que concentren un gran volum de població al carrer”.

“Un dels principals actes incívics que pateix la ciutat són els orins als carrers i a les façanes, una situació que s’agreuja durant les festes, quan el nombre de serveis higiènics és insuficient”, ha manifestat Nadal, que també ha assenyalat “la necessitat d’instal·lar lavabos públics fixes durant tot l’any, tant per a la ciutadania com pels visitants”. “Es tracta d’un servei públic habitual existent a nombroses ciutats”, ha recordat.

                                         Urinari públic al passeig de les Palmeres de Tarragona: 

Urinari Passeig Palmeres

El grup municipal va registrar aquest dilluns una solitud a l’àrea d’alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona sol·licitant la instal·lació de lavabos públics fixes i l’increment del nombre de serveis higiènics provisionals durant les festes i/o esdeveniments al carrer. En la mateixa sol·licitud, Junts per Tarragona també ha destacat la necessitat que s’asseguri el manteniment i la neteja d’aquests serveis públics, així com tenir en compte les necessitats de persones amb mobilitat reduïda, gent gran i nadons.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: