Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cinc municipis del Camp participen en la trobada per fer front comú a les reclamacions d’Endesa

Els representants municipals han consensuat la “Declaració de Terrassa” per reclamar que es condoni el deute energètic a les famílies vulnerables

Imatge de la trobada de 49 ajuntaments catalans celebrada divendres a Terrassa Imatge de la trobada de 49 ajuntaments catalans celebrada divendres a Terrassa AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Setembre 2019 14:19

La trobada de 49 ajuntaments catalans, que s’ha celebrat divendres a Terrassa, per fer front comú davant les reclamacions d’Endesa ha comptat amb la participació de cinc municipis del Camp de Tarragona (Cambrils, Creixell, la Pobla de Montornès, Reus i Tarragona).

Els representants municipals han consensuat una declaració que exigeix a Endesa que condoni el deute que les famílies en situació de pobresa energètica han contret amb la companyia. A més, s’ha defensat fermament que es compleixi amb la Llei 24/2015 de mesures urgents per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica.

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha remarcat que “la trobada ha servit per reivindicar la força del món local a l’hora de defensar els drets bàsics de la ciutadania, les persones estan per davant de tot”.

Per la seva banda, la consellera de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, ha explicat que Endesa ha fet arribar als ajuntaments una reclamació perquè paguin el 50% del deute de persones i famílies en situacions vulnerables, amenaçant amb talls per al proper octubre. A la reunió “vam acordar exigir a Endesa la condonació del deute de les famílies en situació de pobresa energètica que han contret amb la companyia els darrers anys i també la retirada de la carta que la companyia ha enviat als ajuntaments”, ha afirmat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: