Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ple del Vendrell pren coneixement de la renúncia del regidor Severiano Matamoros (AVP)

El substituirà la persona que ocupava la següent posició en la llista electoral de l’AVP (Agrupació Veïnal de les Platges) Bárbara María Peris

Ple extraordinari celebrat dilluns a l'Ajuntament del Vendrell Ple extraordinari celebrat dilluns a l'Ajuntament del Vendrell CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Agost 2019 08:19

El Ple extraordinari de l’Ajuntament del Vendrell celebrat aquest dilluns a la tarda s’ha pres coneixement de la renúncia al càrrec de regidor presentada per Severiano Matamoros Galban (AVP).

En data de divendres 2 d’agost de 2019, Severiano Matamoros Galban, portaveu del grup municipal Agrupació Veïnal de les Platges (AVP), va presentar al Registre General de l’Ajuntament del Vendrell la renúncia al seu càrrec de regidor per motius personals.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i els regidors i regidores del govern municipal li agraeixen el seu compromís amb el Vendrell, i els nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, i la seva predisposició en la governabilitat del consistori.

Ara, l'Ajuntament sol·licitarà a la Junta Electoral Central que sigui expedida la credencial acreditativa de la condició d’electe a favor de la persona que ocupava la següent posició en la llista electoral de l’AVP, Bárbara María Peris.

El ple ha tingut les absències dels regidors Alfons Herrera (PSC), Josep Mañé (Som Poble – ERC) i Marc Robert (Som Poble – ERC).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: