Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona crearà un equip tècnic per a detectar les necessitats reals en neteja

El regidor de Neteja, Jordi Fortuny, també comunica a la Coordinadora d'Entitats de Tarragona que és partidari de revisar la contrata del servei, que es va prorrogar fins l'any 2023

Contenidors amb deixalles abocades, al barri tarragoní de Torreforta Contenidors amb deixalles abocades, al barri tarragoní de Torreforta CET
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Agost 2019 20:50

El president de la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) Àngel Juárez, ha traslladat al regidor de Neteja de Tarragona, Jordi Fortuny, les queixes rebudes a l'entitat per la brutícia a la ciutat. Segons la CET, el regidor de Neteja és conscient del problema i ha assegurat a Juárez que ja fan accions per a solucionar-lo i que tenen previst augmentar les inspeccions. El conseller també li ha transmès que és partidari de revisar la contrata del servei, que es va prorrogar fins l’any 2023 en lloc de fer-ne un de nou.

Fortuny preveu, segons ha explicat, que el pròxim mes de setembre entri en marxa un equip tècnic creat expressament per a detectar les necessitats reals de Tarragona en qüestió de neteja i donar una resposta eficaç. El regidor també ha comentat al representant de la CET que ja s’ha tirat endavant una campanya de conscienciació i de sancions en constatar un important increment de contenidors envoltats per residus voluminosos o impropis, com ara runes de la construcció i que s’ha reforçat el servei d’inspeccions.

No obstant això, segons el comitè d’empresa de Fomento (FCC), empresa adjudicatària del servei, es compleix estrictament amb el plec de condicions, per la qual cosa s’ha reduït el servei, sobretot en caps de setmana i "això hauria propiciat punts negres que cal eliminar."apunta la CET. Des de la Coordinadora també recorden que han demanat una reunió "urgent" amb la direccio de FCC per abordar aquest tema.

La CET, com ja va fer amb l’anterior equip de govern, s’ha posat a disposició de les parts "per ajudar a diagnosticar el problema i, sobretot, a participar en les campanyes i a difondre accions de sensibilització i conscienciació a través dels seus canals per aconseguir una ciutat més neta".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: