Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ramos (PSC): “Tarragona podria haver estat pionera apostant per una colònia urbana de porcs vietnamites”

El PSC critica la consellera Aguilar (En Comú Podem) per incomplir el compromís signat per tots els partits de "construir una colònia controlada de porcs vietnamites en un cercat i a no apartar-los del seu nou àmbit"

La portaveu del PSC de Tarragona, Sandra Ramos, i la directora de Nova Eucària, Anna Carbonell, han comparegut per defensar la construcció d'una colònia controlada de porcs vietnamites La portaveu del PSC de Tarragona, Sandra Ramos, i la directora de Nova Eucària, Anna Carbonell, han comparegut per defensar la construcció d'una colònia controlada de porcs vietnamites PSC TARRAGONA
Vida Municipal ACN
Dimecres, 14 Agost 2019 15:22

La portaveu del Grup Municipal Socialista de Tarragona, Sandra Ramos, juntament amb la directora de l'ONG Nova Eucària, Anna Carbonell, han explicat que la ciutat de Tarragona “podria haver estat pionera apostant per una colònia urbana de porcs vietnamites”. Ramos ha explicat que aquest projecte, treballat per l’entitat animalista, era el “més adequat i ètic” per la colònia d’aquesta espècie situada molt a prop del barri de Sant Pere i Sant Pau.

El PSC ha volgut posar en valor la tasca “voluntària i altruista” realitzada per Nova Eucària que anava acompanyada d’un projecte educatiu “pioner i transgressor”. Aquest refugi urbà animal, que volien dur a terme els i les socialistes tarragonines, constava de construir un cercat a la Muntanya de l’Oliva per a que aquests animals poguessin conviure sense causar cap problema als veïns i veïnes i també d’una conscienciació a la ciutadania apostant pel no abandonament de cap espècie.

Ramos ha criticat que la consellera de Benestar Animal, Carla Aguilar (En Comú Podem), "és la primera electa que incompleix el compromís de l'Aliança Tarragonina de Protecció Animal que van signar tots els partits el passat 6 de maig". Aquest document emplaçava als nous consellers i conselleres a construir una colònia controlada de porcs vietnamites en un cercat i a no apartar els porcs vietnamites del seu nou àmbit. “Els animals no tenen la culpa de les persones que per desgràcia abandonen espècies que no són autòctones”, ha sentenciat la portaveu socialista.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: