Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xavier Puig: "Els parcs i jardins de l’Anella Mediterrània no tenen prevista cap partida per al seu manteniment des de l’1 d’agost”

El portaveu del govern de Tarragona lamenta que “si la gran herència de Ballesteros era el llegat de l’Anella Mediterrània, ens sorprèn la total manca de previsió i de responsabilitat en la seva gestió”

Imatge d'arxiu de l'Anella Mediterrània, al barri de Campclar de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Anella Mediterrània, al barri de Campclar de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 09 Agost 2019 11:24

El portaveu de govern de Tarragona (ERC-En Comú Podem), Xavi Puig, s'ha lamentat d'una nova herència "desgraciada" de l’anterior equip de govern: “Els parcs i jardins de l’Anella Mediterrània no tenen prevista cap partida per al seu manteniment des de l’1 d’agost”.

“Si la gran herència de Ballesteros era el llegat de l’Anella Mediterrània, ens sorprèn la total manca de previsió i de responsabilitat en la seva gestió”, ha assegurat Puig. I ha afegit: “trobem cínic que ara ens exigeixin apostar-hi fort, quan ens la deixen sense tenir organitzat el més mínim, com és garantir el bon estat dels seus parcs i jardins”. En aquest sentit, ha explicat: “Deixar la vegetació sense atenció, i més en aquests mesos d’estiu, suposaria malmetre la majoria d’espècies vegetals amb el consegüent sobrecost per recuperar-les i donant una imatge que la ciutat no mereix. No ho permetrem”.

Per aquest motiu, el nou govern ha acordat amb l’empresa que fa el manteniment dels parcs de la ciutat una ampliació del contracte, que es formalitzarà properament, per tal que també es facin càrrec dels espais verds del recinte. Els acords del contracte ja contemplen la possibilitat d’ampliar les zones d’actuació.

Puig ha assegurat que “som conscients que cal treure el màxim profit de l’Anella Mediterrània i estem treballant per abordar-ne la seva gestió de manera integral”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: