Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Valls es reforça amb nous agents

Amb aquest reforç, la Policia Local de Valls passa a comptar amb 31 agents

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha donat la benvinguda als nous agents, en un acte en el que també han participat el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, i el sotsinspector de la Policia, Carles Serra L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha donat la benvinguda als nous agents, en un acte en el que també han participat el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, i el sotsinspector de la Policia, Carles Serra AJUNTAMENT DE VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 08 Agost 2019 11:35

La Policia Local de Valls ha reforçat, en les últimes setmanes, el nombre d'agents del cos. L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha donat la benvinguda als nous agents, en un acte en el que també han participat el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, i el sotsinspector de la Policia, Carles Serra.

Amb aquest reforç, la Policia Local de Valls passa a comptar amb 31 agents. L'Ajuntament s'ha fixat augmentar progressivament la plantilla del cos en els propers mesos per reforçar els serveis i la seguretat a la ciutat així com el paper de policia de proximitat a tots els barris i zones de la ciutat.

La nova comissaria 

A més de l'augment d'efectius, l'Ajuntament també ha previst dotar amb més recursos i equipaments amb què compta la Policia per millorar i ampliar el servei a la població. Així, entre els projectes que el consistori vallenc vol desenvolupar en aquest mandat, destaca precisament la construcció de la nova comissaria de la Policia.

El nou equipament estaria situat a l'entorn del Barri Antic, en unes instal·lacions modernes, funcionals i accessibles a la ciutadania. Es preveu que en els propers mesos es defineixi l'emplaçament de la futura comissaria i el calendari de la seva execució, així com els primers passos per a la redacció dels projectes tècnics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: