Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dídac Nadal pregunta sobre el retard en la substitució dels contenidors soterrats a Tarragona

Es tracta d’una actuació que s’havia previst que es dugués a terme l’estiu de l’any passat

Imatge d'un contenidor soterrat a Tarragona Imatge d'un contenidor soterrat a Tarragona CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 02 Agost 2019 09:35

El portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha registrat, aquest dijous 1 d’agost, una sol•licitud a l’àrea d’Alcaldia per tal de conèixer els motius pels quals no s’estan substituint els contenidors soterrats de la ciutat per altres de superfície. Es tracta d’una actuació que estava prevista per l’estiu passat i que va ser acordada gràcies a una moció de la mateixa formació l’octubre de l’any 2015.

“Molts veïns i veïnes estan patint diàriament les constants molèsties que provoquen els contenidors soterrats: olors, filtracions, brutícia, soroll... En molts casos, resulten un perill per als usuaris”, ha manifestat Nadal, que ha recordat que “han quedat obsolets” i que “els contenidors de superfície que han de substituir les illes dels soterrats ja es van adquirir l’any passat”.

“La primera actuació la va dur a terme l’Autoritat Portuària al Serrallo i, mesos més tard, l’octubre passat, l’Ajuntament va procedir, per motius d’urgència, a retirar els contenidors soterrats de La Floresta” ha explicat el portaveu, que ha continuat indicant que “dess de llavors no s’ha substituït cap altra illa de contenidors d’aquestes característiques”. “Volem conèixer el perquè d’aquest retard”, ha conclòs el portaveu de Junts per Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: