Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitza la millora del barranc de l’Escorial a Reus, inclosa en els Pressupostos Participatius 2018

Era una reclamació històrica dels veïns del barri Montserrat S’han arranjat els talussos del barranc i el conjunt del sòl en tot el recorregut i s’han adequat parts del nou vial com a placetes

Imatge de la remodelació del barranc de l'Escorial a Reus Imatge de la remodelació del barranc de l'Escorial a Reus AJUNT. DE REUS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Juliol 2019 17:01

L’Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres de millora del barranc de l’Escorial, incloses en els Pressupostos Participatius 2018. L’actuació realitzada ha consolidat i dignificat l’entorn, amb una intervenció pensada perquè els veïns puguin gaudir plenament aquest espai. Entre d’altres millores, s’han arranjat els talussos del barranc i el conjunt del sòl en tot el recorregut, de manera que ara s’hi pot passejar. També s’han adequat parts del nou vial com a placetes.

L’execució d’aquest projecte, a més de mantenir les característiques del passatge, ha buscat a la vegada afegir nous valors: la comoditat dels usuaris i l’adaptació a la circulació de vianants i bicicletes. El projecte s’ha executat en el tram entre el carrer de Puertollano i l’esplanada del camp de futbol del barri Montserrat i les obres van ser adjudicades a l’empresa Construccions Vinaixa, amb un pressupost de 77.187 euros.

L'alcalde i la regidora Montserrat Flores visitant el remodelat barranc de l'Escorial. AJUNT. DE REUS

barran escorial Reus remodelació visita alcaldeOK

Una reclamació històrica dels veïns del barri Montserrat

La millora del barranc de l’Escorial era una reclamació històrica dels veïns del barri Montserrat, que en els darrers anys s’ha anat executant a trams i reconvertint l’antic barranc en vials transitables. S’assoleix així l’objectiu de recuperar un espai residual per dotar el barri d’una nova zona amb potencialitat pel gaudi dels veïns.

L'arranjament del barranc va ser una proposta de Domingo Martínez Murcia al procés per a l'elaboració dels Pressupostos Participatius 2018, i va ser escollit en l'apartat de grans projectes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: