Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca En Comú proposa ampliar els mesos i horaris del servei de socorrisme

Demanen perllongar l’horari de vigilància fins les 20h / També proposen donar suport a la demanda de la Plataforma SOS Socorristes per impulsar la creació d’una llei de seguretat per a les platges catalanes

Imatge de recurs d'una caseta de vigilància dels serveis de socorrisme Imatge de recurs d'una caseta de vigilància dels serveis de socorrisme CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Juliol 2019 10:26

El grup municipal de Vila-seca en Comú ha presentat en el registre d’entrada municipal una proposta de moció per ampliar els mesos que dura el servei de socorrisme al municipi del Tarragonès, tot seguint les recomanacions de la Plataforma SOS Socorristes. També proposen perllongar l’horari de vigilància fins les 20 h. Enguany, el servei de prevenció d'accidents, vigilància, salvament i socorrisme de les platges de La Pineda va començar el 6 de juny i finalitzarà el 29 de setembre, amb un horari de 10 h a 19 h.

Des de Vila-seca en Comú consideren l’ampliació del servei de vigilància marítima “quelcom imprescindible per un municipi que té per objectiu aconseguir major desestacionalització turística”. A més, entenen que és” una proposta que pot ajudar a salvar vides, ja que des del mes de maig les platges ja presenten una ocupació raonable”.

Evitar accidents que succeeixen fora del servei

Cal recordar que, el passat 28 maig, una nena de cinc anys va morir mentre es banyava a la platja de La Pineda. El servei de socorrisme a la platja encara no estava actiu, cosa que va generar crítiques per part de la Plataforma SOS Socorristes.

Els Comuns també recullen a la moció la demanda de la Plataforma SOS Socorristes per impulsar la creació d’una llei de seguretat per a les platges catalanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: