Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP de Tarragona demanarà un ple amb els partits del 155 perquè no es pengi la pancarta “Llibertat, presos polítics”

José Luis Martín (PP): “Buscarem el consens dels partits constitucionalistes per convocar un plenari extraordinari. Evitarem que el separatisme s’apropiï de la casa de tots els tarragonins”

Assistents independentistes a l'últim ple de Tarragona, celebrat el 19 de juliol del 2019 Assistents independentistes a l'últim ple de Tarragona, celebrat el 19 de juliol del 2019 ELOI TOST / ACN
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Juliol 2019 12:12

El portaveu del PP de Tarraogna, José Luis Martín, ha lamentat l’abstenció del grup municipal d’En Comú Podem, que va facilitar l’aprovació de la moció que els partits independentistes van presentar en el ple de divendres per tal de que a la façana de l’Ajuntament de Tarragona hi pengi la pancarta amb el missatge “Llibertat, presos polítics”. Considera que amb aquesta votació “s’ha evidenciat el menyspreu de l’actual equip de govern vers la majoria social tarragonina”.

Així mateix, ha anunciat que “des del PP de Tarragona ja estem buscant el consens necessari entre les formacions constitucionalistes per instar a l’alcalde a que convoqui un plenari extraordinari per tirar enrere el que ha volgut fer realitat fent un lamentable ús del seu vot de qualitat. Defensarem amb fermesa a tots els tarragonins i la neutralitat ideològica de les nostres institucions. No permetrem que el separatisme s’apropiï de la casa de tots els tarragonins”.

Durant la seva intervenció enel plenari, el conseller Martín va recordar al batlle republicà que “A Espanya no hi ha presos polítics, hi ha presos preventius per ordre judicial i sota tutela”, “Alcalde Ricomà, sap perfectament que les administracions públiques han de respectar el principi de neutralitat ideològica i que el sotmetiment a la llei és el principi de tota democràcia”.

El portaveu popular ha manifestat: “Un alcalde de Tarragona ha d’ocupar-se de governar Tarragona, de defensar la seva capitalitat, de posar tots els seus esforços en millorar la vida dels tarragonins, d’afrontar els reptes pendents de la ciutat, no de posar en perill la convivència d’una ciutat moderada, plural, oberta i tolerant com és Tarragona,”

El conseller Martín ha reiterat la petició a l’equip de govern la petició de fer retirar els llaços grocs que “continuen malmetent la nostra muralla i la nostra imatge com a ciutat”: “Alcalde Ricomà, pengi el llaç groc a la seva americana, però no a la nostra muralla; pengi una pancarta al balcó de la seva casa, però no a la de tots els tarragonins”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: