Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs exigeix que es protegeixi el patrimoni de Tarragona i es retirin els plàstics grocs de la muralla

El portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, demana que "el consistori vetlli per preservar la ciutat i el respecte del principi de neutralitat política"

Plàstics grocs col·locats en la façana de la muralla romana Plàstics grocs col·locats en la façana de la muralla romana CS TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Juliol 2019 18:42

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha instat a l'equip de govern a "actuar perquè protegeixi el patrimoni material de la ciutat de Tarragona i retiri de forma urgent els plàstics grocs col·locats en la façana de la Muralla romana", que han aparegut al llarg del cap de setmana.

Rubén Viñuales ha recordat que "la Muralla de Tarragona té més de 2000 anys d'història i està catalogada com a Patrimoni de la Humanitat". En aquest sentit, ha apuntat que "penjar qualsevol mena d'element en la Muralla, a més de posar en perill la conservació del Patrimoni, és una aberració estètica per a la ciutat que trenca amb el principi de neutralitat política en espais públics".

Finalment, el portaveu taronja ha preguntat al govern d'ERC i En Comú-Podem si "anteposaran els seus interessos polítics o per contra respectaran l'opinió de la majoria de la ciutadania de Tarragona i vetllaran per tenir cura de la ciutat i el seu patrimoni, així com pel respecte del principi de neutralitat política".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: