Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC i JxCat governaran al Consell Comarcal del Baix Penedès, amb l’alcalde de l’Arboç com a president

L’acord garanteix a les dues forces la majoria absoluta del ple

L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans (PSC), serà el nou president del Consell Comarcal del Baix Penedès L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans (PSC), serà el nou president del Consell Comarcal del Baix Penedès GEMMA SÁNCHEZ / ARXIU / ACN
Vida Municipal ACN
Divendres, 12 Juliol 2019 11:32

El PSC i Junts per Catalunya han tancat un pacte per governar junts al Consell Comarcal del Baix Penedès. L’acord, signat aquest dijous, permet sumar els 12 representants socialistes i els 8 postconvergents, fet que garanteix la majoria absoluta del plenari. “Ambdues formacions considerem que aquest acord és un clar exemple de diàleg i convivència entre sensibilitats polítiques diferents, que té com a únic objectiu millorar els serveis que es presten a les ciutadanes i ciutadans del Baix Penedès”, sostenen els dos partits en un comunicat difós aquest divendres. L’entesa també estableix que l’alcalde de l’Arboç, Joan sans (PSC) serà el nou president de l’ens.

Entre els principals punts programàtics del pacte de govern comarcal, hi ha potenciar la Xarxa d’Ocupació, atraure inversors, millorar la mobilitat entre els municipis i comarques properes, i desenvolupar el turisme, els serveis i la indústria lligada a l’economia del coneixement. Al mateix temps, PSC i JxCat també marquen com a prioritats augmentar la despesa social i fomentar la protecció mediambiental.

Ara fa quatre anys, CiU va arribar a una macro entesa amb el PSC, ERC i ICV, fet que va garantir una majoria àmplia del plenari, liderat per la vendrellenca Eva Serramià (CiU). Els republicans, però, van abandonar l’acord a mig mandat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: