Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs Tarragona urgeix al govern municipal perquè canalitzi la zona de Llevant per evitar inundacions

La portaveu adjunta de Cs, Sonia Orts, alerta que "la canalització de la zona de la Platja Llarga no és ajornable a causa dels riscos actuals d'inundació"

Imatge d'una inundació a la platja Llarga de Tarragona Imatge d'una inundació a la platja Llarga de Tarragona PLATJALLARGATARRAGONA.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 12 Juliol 2019 09:17

La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Sonia Orts, ha urgit a l'equip de govern municipal perquè "canalitzi la zona de llevant" durant la primera sessió de la comissió de territori de l'Ajuntament de Tarragona. Igualment, Orts ha titllat d'"incongruent" que el portaveu del govern, Xavi Puig, presenti la proposta del pla especial urbanístic per a canalitzar la infraestructura hidràulica que passa pel PP40, PPU24 i la zona de la Platja Llarga per a finalment retirar-lo i decidir portar-lo a votació en un futur. "Endarrerir processos aprovats pel Consistori i verificats per tècnics no és prendre's de debò als veïns de Llevant i els temes de ciutat", ha denunciat.

La portaveu taronja ha detallat que "la canalització de la zona de llevant es treballa des de fa dos anys i és urgent a causa dels riscos actuals d'inundació en la zona". En aquest sentit, ha apuntat que "el desenvolupament dels plans urbanístics d'aquesta zona no pot dur-se a terme fins que no s'aprovi aquest pla especial". Per això, ha insistit en la necessitat de "no dilatar en el temps temes urgents que compten amb informes tècnics favorables per part de tots els organismes afectats". Amb tot, Orts s'ha mostrat "preocupada" davant el “passotisme” del govern municipal pels veïns i turistes de la zona de Llevant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: