Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En Comú Podem iniciarà negociacions amb la CUP per la seva possible entrada al govern tarragoní

Així ho ha aprovat l’assemblea de la formació, aquest dijous 11 de juliol

La candidata d'En Comú Podem Tarragona i nova primera tinent d'alcalde de Tarragona, Carla Aguilar Cunill, intervenint durant el ple d'investidura La candidata d'En Comú Podem Tarragona i nova primera tinent d'alcalde de Tarragona, Carla Aguilar Cunill, intervenint durant el ple d'investidura ROGER SEGURA / ACN
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 12 Juliol 2019 09:46

L’assemblea de la coalició En Comú Podem Tarragona ha aprovat l’obertura de negociacions amb la CUP per la possible entrada dels independentistes al govern municipal. La proposta ha estat aprovada amb 27 vots a favor, 7 en contra i una abstenció. Tal com han explicat des de la coalició, es dóna llum verda a l’inici de converses per un possible acord prenent com a base l’acord de govern que En Comú Podem ja va signar amb ERC.

Durant l’assemblea, els regidors han explicat la reunió mantinguda amb la CUP i el document de 56 punts lliurat per la formació independentista. En aquest sentit, des d’En Comú Podem apunten que “la gran càrrega de feina actual de les regidores i regidors ha estat un dels arguments per defensar la possibilitat d’un nou soci de govern”. No obstant això, també reconeixen que “el manteniment d'unes polítiques realment municipalistes i sense un gran component simbòlic en torn al procés independentista ha estat un argument per mantenir un acord a govern a dos que està sent molt satisfactori en aquest aspecte”.

Us comuniquem que aquesta tarda ha tingut lloc una assemblea de la coalició En Comú Podem Tarragona. En aquesta assemblea hem valorat els primers dies de govern municipal, hem compartit amb la militància l'organització del grup municipal i els nomenaments en les empreses municipals.

S’aprova la composició de la Comissió de Coordinació i grups de treball

D'altra banda, durant aquesta darrere assemblea s'han aprovat les normes internes de funcionament i s'ha aprovat la composició de la Comissió de Coordinació. Entre aquestes, algunes tenen assignades responsabilitats concretes, com Patrícia Olivé que serà la coordinadora, i Carlos Jerez el secretari d'organització. Així mateix, s'han creat diversos grups de treball per tal de poder desenvolupar els eixos programàtics de la formació tant en la vessant de la política institucional, des del govern municipal, com per enfortir les relacions amb el teixit associatiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: