Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

VOX expulsa del partit el seu cap de llista a les darreres eleccions municipals de Reus

Jordi Ferré va ser qui va posar la denúncia que va desembocar en la repetició del ple d’investidura

Imatge d'arxiu de Jordi Ferré, ex cap de llista de la formació espanyolista en les darreres eleccions municipals a l’Ajuntament de Reus Imatge d'arxiu de Jordi Ferré, ex cap de llista de la formació espanyolista en les darreres eleccions municipals a l’Ajuntament de Reus ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dimecres, 10 Juliol 2019 14:24

VOX ha anunciat que ha expulsat del partit Jordi Ferré, el que havia estat cap de llista de la formació espanyolista en les darreres eleccions municipals a l’Ajuntament de Reus. Va ser també qui va denunciar a la justícia la fórmula amb la qual els tres regidors de la CUP van prometre el càrrec i que va fer que el jutge obligués a repetir l’acte d’acatament de la Constitució i la posterior votació d’investidura de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. VOX ha assegurat a través d’un comunicat que des del mes de juny Ferré no té cap càrrec ni tasca dins el partit per la seva “continuada deslleialtat, incompliment de funcions i greu indisciplina”.

El partit ha assegurat que Ferré ha usat “informes confidencials” i “documents desenvolupats pels nostres serveis jurídics de forma deslleial i poc professional per a ús propi”. Ferré també era el vicesecretari de comunicació de VOX a la demarcació de Tarragona i havia ocupat el cinquè lloc de la candidatura a les darreres eleccions generals del passat 28 d’abril. El càrrec de vicesecretari de comunicació l’ha assumit Isaac López, que fa uns anys havia estat assessor de comunicació del Partit Poular de Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: