Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP evidència la “manca de criteri” en els protocols d’actuació en cas d’emergència química

La portaveu dels anticapitalistes, Laia Estrada, s’ha pronunciat respecte a l’incendi al polígon Entrevies la passada matinada de diumenge

Efectius treballant en l'incendi a la nau del polígon Entrevies de Tarragona, el passat diumenge 7 de juliol Efectius treballant en l'incendi a la nau del polígon Entrevies de Tarragona, el passat diumenge 7 de juliol MAR ROVIRA / ACN
Vida Municipal Alba Sancha
Dimarts, 09 Juliol 2019 12:07

La portaveu de la CUP a Tarragona, Laia Estrada, s’ha pronunciat sobre la gestió que es va realitzar arran de l’incendi a l’empresa MIASA d’emmagatzematge de productes químics la passada matinada del diumenge 7 de juliol. Tal com ha explicat Estrada, els veïns van viure aquesta situació “amb por, desconeixement i falta de seguretat”, segons els ha fet arribar el president d’una de les Associacions de Veïns de la zona de Ponent, el qual estava “alarmat i preocupat per la desinformació”. La gestió respecte a l’activació del pla d’emergència química arran d’aquest últim episodi ha demostrat, segons la portaveu, “la manca de criteri” a l’hora d’activar els protocols d’actuació del Plaseqcat. En aquest sentit, Estrada ha manifestat que “cal començar a promoure polítiques de transparència” que prioritzin la ciutadania i la salut pública. Per això, l’anticapitalitsa ha tornat a insistir en la importància de “saber que va passar aquell dia, però també saber que respirem quotidianament”, fent referència així a un estudi independent de la qualitat de l’aire a Tarragona.

D’altra banda, Estrada també ha retret l’actitud del PSC, grup que ha sol·licitat que es convoqui una junta urgent de portaveus per aquesta setmana arran d’aquest episodi. “Sorprèn l’actitud del PSC perquè és qui, durant anys al govern, ha tingut una actitud totalment opaca respecte a la qualitat de l’aire”, ha etzibat la independentista que ha considerat aquesta actitud com una mostra “d’hipocresia i cinisme” per part dels socialistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: