Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’assemblea de militants d’ERC avala un possible acord de govern amb Junts per Valls

Amb aquest aval, l'equip negociador d'ERC preveu mantenir converses amb Junts per Valls per mirar de tancar un acord de govern la setmana vinent

Imatge d'arxiu de Jordi Cartanyà i Núria Gavarró, que van encapçalar la llista d'ERC-Compromís per Valls a les darreres eleccions municipals Imatge d'arxiu de Jordi Cartanyà i Núria Gavarró, que van encapçalar la llista d'ERC-Compromís per Valls a les darreres eleccions municipals JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 05 Juliol 2019 12:19

En una trobada celebrada anit a la seu del partit, l’assemblea de militants d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls va avalar els punts programàtics "per a un possible acord de govern a l’Ajuntament de Valls amb  Junts per Valls, de cara a governar conjuntament durant el mandat municipal 2019-2023, que tot just acaba d’iniciar-se".

Amb aquest aval, l’equip negociador d’ERC preveu mantenir converses amb Junts per Valls durant la propera setmana per mirar de tancar un acord de govern.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: