Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exlíder de Vox a Reus denuncia 30 ajuntaments de la demarcació per incompliment de la llei de banderes

Jordi Ferré registra les denúncies davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona per obligar els municipis a hissar la bandera estatal

Jordi Ferré ha registrat les denúncies davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona per obligar els municipis a hissar la bandera espanyola Jordi Ferré ha registrat les denúncies davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona per obligar els municipis a hissar la bandera espanyola CEDIDA
Vida Municipal ACN
Dijous, 04 Juliol 2019 18:10

L'excandidat de Vox a les eleccions municipals de Reus, Jordi Ferré, ha denunciat una trentena d'ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre pel suposat incompliment de la llei que regula l'ús de la bandera espanyola i altres banderes. Les denúncies, segons Ferré, han estat registrades aquest dijous al matí davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona amb l'objectiu que s'obligui els consistoris a fer onejar la bandera espanyola "sens falta", "com en la resta de municipis espanyols".

Entre els ajuntaments denunciats figuren l'Albiol, l'Aleixar, Alforja, Almoster, Amposta, l'Arbolí, Argentera, les Borges del Camp, Botarell, Capafonts, Castellvell del Camp, Colldejou, Duesaigües, Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant, La Febró, La Selva del Camp, Maspujols, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Prades, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Tortosa, Vilanova d’Escornalbou, Vilaplana, Vinyols i els Arcs, a més de Reus, denunciat anteriorment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: