Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

JxTarragona serà l’única formació fora de l’equip de govern en presidir una empresa municipal

La major part de presidències recauen sobre ERC i ECP, mentre que el PSC només tindrà representació al consell d’administració de l’Empresa Mixta d’Aigües  i PP i Cs es queden sense cap representació

L'alcalde Ricomà conversant amb el cap de llista de JxTarragona, Dídac Nadal L'alcalde Ricomà conversant amb el cap de llista de JxTarragona, Dídac Nadal ROGER SEGURA / ACN
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Juliol 2019 11:19

El ple de l’Ajuntament de Tarragona aprovarà, aquest dimecres 3 de juliol, la proposta de l’equip de govern per a la composició dels membres de les empreses municipals i els seus representants als organismes autònoms i empreses mixtes. Pel que fa a les empreses municipals, la majoria de presidències quedarien en mans d’ERC i ECP, tot i que també s’atorga una d’aquestes a JxTarragona, ESPIMSA, que presidiria Dídac Nadal.

D’aquesta manera el repartiment quedaria de la següent forma. Per una banda, ERC és la formació més representada a les empreses municipals. L’Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic serà presidida per Maria José López amb el cessament del seu anterior president, Javier Villamayor (PSC); Jordi Fortuny serà el president de l’EMT, abans presidida per Begoña Floria (PSC); Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) tindrà com a presidenta a Patrícia Botez que substituirà a Josep Acero (PP); i Paula Varas presidirà l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació, abans presidida per Javier Villamayor (PSC). Pel que fa a ECP, la formació només presidirà una empresa municipal, el Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (SMHAUSA), a càrrec d’Hermán Pinedo i abans presidida per Josep Maria Milà (PSC).

Respecte als organisme autònoms, ERC també controlarà la majoria d’aquests. El Patronat Municipal d’Esports serà presidit per Maria José López, abans presidit per Elisa Vedrina (PP), i en el de Turisme Laura Castel agafarà el relleu a Inma Rodríguez (PP). A més, Manuel Castaño presidirà l’Institut Municipal d’Educació. Per últim, només l’Institut Municipal de Serveis Socials recau sobre ECP, que serà presidit per Carla Aguilar.

Finalment, les empreses mixtes tindran representants d’ERC, ECP, JxTarragona, i el PSC, de manera que el PP i Ciutadans es queden sense cap tipus de representació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: