Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC i Junts per Catalunya acorden repartir-se la presidència del Consell Comarcal del Baix Camp

Junts presidirà la institució els dos primers anys i ERC assumirà els dos darrers

Imatge d'arxiu d'un ple del Consell Comarcal del Baix Camp Imatge d'arxiu d'un ple del Consell Comarcal del Baix Camp ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dimecres, 26 Juny 2019 21:20

ERC i Junts per Catalunya han arribat a un acord per governar al Consell Comarcal del Baix Camp els propers quatre anys. Junts presidirà el Consell el dos primers anys i ERC els dos darrers. L’acord entre ambdues formacions s’ha tancat aquesta setmana i preveu allargar la mà també al PSC, amb qui s’han mantingut converses amb la finalitat d’aconseguir el major consens possible en el govern de l’organisme, segons informa ERC en un comunicat.

Les persones escollides per presidir el Consell Comarcal encara no han estat definides ja que abans cal sotmetre a votacions internes les opcions que es contemplin en cada cas. ERC tindrà onze representants al Consell, Junts 10, el PSC 6, Ciutadans 2 , la CUP 2, el PP 1 i Ara 1.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: