Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Constantí aprova el seu cartipàs municipal

L'alcalde Óscar Sánchez assumeix Urbanisme; la primera tinent d'alcalde serà Dolors Fortuny i el segon, Vicenç Maceira

El nou equip de govern de l'Ajuntament de Constantí El nou equip de govern de l'Ajuntament de Constantí CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 20 Juny 2019 08:02

Aquest dimecres 19 de juny s’ha signat per part de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, el decret relatiu al nou cartipàs municipal per al mandat 2019-2023.

Pel que fa a la distribució de les àrees de govern, l’alcalde Oscar Sánchez, es farà càrrec de les àrees de Governació, Urbanisme, Relacions institucionals, Comunicació i Noves tecnologies.

La 1era tinent d’alcalde, Dolors Fortuny, encapçalarà les àrees d’Ensenyament, Cultura, Ciutadania i Associacions i Promoció econòmica (comerç local, turisme i polígon industrial); el 2on tinent d’alcalde, Vicenç Maceira, gestionarà les àrees d’Hisenda, Subvencions, Obres municipals i Brigada, i Entorn rural i Agricultura; Virginia Bautista, 3a tinent d’alcalde, encapçalarà les àrees d’Acció Social (serveis socials, ocupació i habitatge) i Salut i Gent gran; mentre que la 4a tinent d’alcalde, Mariana Buger, es farà càrrec de les regidories de Festes i Polítiques d’igualtat i Dona.

Pel que fa a la resta de regidories, Jordi Pérez es farà càrrec de les àrees d’Esports, Parcs i jardins i Neteja pública; Maria García assumirà les regidories de Transició ecològica (medi ambient-recollida selectiva) i Serveis municipals (aigua, llum, cementiri i mercat); Ismael Perroni gestionarà les àrees de Recursos humans i Joventut; i Alfonso Riscos es farà càrrec de les àrees de Seguretat i Protecció civil i Mobilitat.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, ha expressat que "aquesta nova organització de govern i la distribució de funcions s'ha fet valorant les necessitats reals del poble i per tal que administrativament l'Ajuntament gestioni les diverses matèries d'acord amb els objectius polítics marcats, amb la prioritat de servir a les persones, millorar el municipi amb més i millors serveis i en definitiva continuar amb la bona línea de treball marcada a l'anterior mandat"

Règim de dedicació dels càrrecs electes

D’altra banda, l’Ajuntament de Constantí va celebrar aquest dimarts 18 de juny al vespre, un Ple Extraordinari i urgent, en el qual es va aprovar el règim de dedicació dels càrrecs electes, que va fixar la retribució dels representants del consistori. La proposta es va aprovar amb els vots favorables dels 9 regidors el PSC, l’abstenció del regidor de Junts per Constantí i els vots en contra dels 3 regidors de Compromís per Constantí.

Segons la proposta aprovada, l’alcalde, que tindrà un règim de dedicació exclusiva, percebrà una retribució de 36.000 euros a percebre en 14 pagues. Hi haurà 3 regidors amb dedicacions parcials al 60 % (21 hores), amb una retribució anual de 18.000 euros a percebre en 14 pagues. I 5 regidors tindran dedicacions parcials al 40% (14 hores) amb una retribució anual de 12.000 euros a percebre en 14 pagues.

Pel que fa al règim d’assistències, la retribució per assistència a les sessions del Ple passa a ser de 200 euros per sessió ; per assistència a les sessions de les Comissions Informatives serà de 110 euros ; per assistència a les sessions de la Comissió Especial de Comptes: 160 euros ; i per assistència a les sessions de la Junta de Govern Local la retribució serà de 160 euros.

Les retribucions i les declaracions de béns de tots els regidors del Consistori es poden consultar al Portal de Transparència de la web municipal a partir de la seva publicació al BOPT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: