Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pere Virgili és reelegit alcalde de Roda de Berà

La candidatura que encapçalava, Tria Roda, va ser la més votada en les eleccions municipals

L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, amb la resta de membres de la nova corporació municipal L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, amb la resta de membres de la nova corporació municipal AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Juny 2019 16:20

El passat dissabte 15 de juny, a les 12 del migdia, va tenir lloc el Ple de Constitució de la Corporació municipal de Roda de Berà i l’elecció d’alcalde o alcaldessa.

El cap de llista de Tria Roda, Pere Virgili, i únic candidat, va ser investit alcalde de Roda de Berà  amb els 6 vots a favor de la seva formació i 7 vots en blanc. Al ser Tria Roda la llista més votada en les eleccions del passat 26 de maig no era necessari majoria absoluta per proclamar-lo alcalde.

L’equip de govern assumeix el mandat en minoria -com ja va succeir en la legislatura anterior- amb un total de 6 electes. Pere Virgili encapçalarà la corporació acompanyat dels regidors i regidores Teresa Ferré, Manel González, Rosana Dorantes, Frederic Royuela i Gerard Solé.

L’oposició estarà formada per 7 regidors i regidores: Josep Antoni Benedicto, Laura Moya i Juan Pedro Labrador del PSC, Eva Maria Giménez d’ERC, Toni Bernal de C’s, Rafael Luna del PP i Albert Martín de Junts per Roda de Berà.

En el seu discurs durant la presa de possessió, l’alcalde va manifestar que encetava una legislatura de col·laboració i transparència, on tots els suggeriments seran escoltats i valorats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: