Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Molinera i Alba Muntadas, ja són coalcaldes d’Altafulla

Es constitueix la nova corporació municipal pel proper mandat 2019-2023, que s’amplia d’11 a 13 representants

Jordi Molinera i Alba Muntadas, amb la vara de la coalcaldia d'Altafulla Jordi Molinera i Alba Muntadas, amb la vara de la coalcaldia d'Altafulla AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Juny 2019 17:59

El ple de l’Ajuntament va investir aquest dissabte Jordi Molinera Poblet com a nou alcalde d'Altafulla amb els 5 vots a favor de la seva formació, l’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA), el vot del PSC, i el d’Ara Altafulla. Els vots dels 4 regidors d’Alternativa Altafulla han estat per l’altra candidata, Montse Castellarnau, i els dels 2 regidors de Junts per Altafulla han estat en blanc. En aquest nou mandat 2019-2023, la nova corporació passa de 11 a 13 representants.

El primer que va fer el nou alcalde, Jordi Molinera, va ser demanar a la seva companya Alba Muntadas compartir el càrrec en la fórmula de la coalcaldia que han proclamat al llarg de tota la campanya electoral. Molinera i Muntadas han assegurat que comença el govern “republicà i del canvi”. Un lideratge “compartit i paritari”, basat en “el treball en equip, la igualtat, la transparència, i la participació”.

En acabar la sessió d'investidura, els regidors de l’EINA van penjar al balcó de l’Ajuntament un llaç groc i la tan reivindicada pancarta "Llibertat Presos Polítics!" i han substituït la bandera espanyola per la d’Altafulla. Després, es va fer un pica pica a la plaça del Pou per celebrar la investidura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: