Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sergi Pedret elegit alcalde de Riudoms per majoria absoluta

En el seu discurs d'investidura, Pedret anuncia que prioritzarà els equipaments segons les necessitats dels ciutadans, treballarà per millorar el benestar de les persones i projectarà Riudoms a l'exterior

L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, amb la resta de membres de la nova corporació municipal L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, amb la resta de membres de la nova corporació municipal AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Juny 2019 13:01

Aquest dissabte, 15 de juny, s’ha constituït el Ple Municipal de Riudoms per al mandat 2019-2023 al Saló de Plens de l’Ajuntament. Sergi Pedret ha estat investit alcalde de Riudoms pels set vots del seu grup, Junts per Riudoms. La resta de grups han votat el seu candidat: ERC-AM (4), CUP-AMUNT (1) i PSC-CP (1).

Tot seguit, Pedret ha pres possessió del càrrec d’alcalde i els portaveus dels diferents grups municipals han fet les seves intervencions on han expressat les seves intencions per als pròxims quatre anys.

Per finalitzar l’acte, Pedret ha fet el seu discurs on ha destacat els objectius per als pròxims quatre anys que se centren en treballar per a les persones i amb les persones amb la finalitat de millorar el benestar dels riudomencs i riudomenques, "ens plantegem tres línies que pensen en les persones: completar els equipaments que tenim actualment pensant en les seves necessitats, ja siguin culturals, sanitàries o associatives; tenir cura d'elles de ben a prop, vetllant per la igualtat social, per la seva vida saludable, per la seva formació i per seguir fent del nostre entorn, un espai acollidor; i obrir-nos al món com a poble, fent que creixi econòmicament i que es projecti cap enfora".

Sergi Pedret, alcalde des del passat 1 de desembre i, des del 2015, regidor de l'Ajuntament, té 35 anys. És empresari del sector comercial de subministraments industrials, pare de dues filles, i és una persona molt activa en el teixit associatiu de Riudoms i molt implicada en moltes iniciatives locals que el fan un gran coneixedor de la realitat social de Riudoms.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: