Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Camí Mendoza (ERC) renova l’alcaldia de Cambrils gràcies al suport de Junts per Cambrils i NMC

La republicana enceta el seu segon mandat amb un govern estable

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, amb la vara L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, amb la vara AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Vida Municipal ACN
Dissabte, 15 Juny 2019 17:25

Camí Mendoza (ERC) ha estat investida alcaldessa de Cambrils per segona legislatura consecutiva gràcies al suport de Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC). Amb les dues formacions també ha tancat un pacte de govern que li permetrà tenir la majoria al plenari, amb dotze regidors de 21.

En el discurs de proclamació, Mendoza ha afirmat que continuarà al servei de la ciutadania, amb la porta oberta i disposada a escoltar i dialogar. Ha assenyalat que impulsarà polítiques socials i que revitalitzin l’activitat econòmica del municipi. També ha apostat per posar les bases d’un municipi republicà defensant la justícia social, la igualtat i la llibertat.

En el proper ple es constituirà el govern, que formaran ERC, Junts per Cambrils i NMC, que ja van anunciar el pacte el passat 28 de maig. A l’oposició hi haurà Ciutadans, PSC i PP.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: