Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Granados és investit alcalde de Salou en segona votació i governarà en minoria

Tots els grups han votat el seu candidat

Els set regidors de Sumem per Salou, amb l'alcalde Pere Granados al centre Els set regidors de Sumem per Salou, amb l'alcalde Pere Granados al centre AJUNTAMENT DE SALOU
Vida Municipal ACN
Dissabte, 15 Juny 2019 17:18

Pere Granados repetirà com a alcalde de Salou en la legislatura que ha començat aquest dissabte. El candidat de Sumem per Salou va guanyar les eleccions i va obtenir set regidors, que li han servit per revalidar el càrrec. De moment, governarà en minoria. Granados ha estat escollit en segona votació després que en la primera tots els partits hagin votat els seus candidats.

En el seu discurs, l’alcalde salouenc ha assegurat que vol obrir un diàleg per assolir “espais de consens” amb els grups que tinguin una actitud “honesta, transparent, constructiva, de col·laboració i de confiança amb el govern municipal”.

En aquest mandat l’Ajuntament de Salou estarà format per set regidors de Sumem per Salou, cinc del PSC, quatre d’ERC, també quatre de Cs i un del PP.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: