Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

PSC i Impulsem Cunit arriben a un pacte de govern i es repartiran l'alcaldia

Dolors Carreras (PSC) i Jaume Casañas (Impulsem Cunit) es repartiran l'alcaldia, el 2019-2021 i el 2021-2023, respectivament

Foto de família del PSC i d'Impulsem Cunit Foto de família del PSC i d'Impulsem Cunit IMPULSEM CUNIT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juny 2019 21:30

Els resultats de les passades eleccions municipals van fer del PSC de Cunit i Impulsem Cunit, les dues forces amb mes suport al municipi, sumant entre les dues 9 regidors (5 PSC i 4 Impulsem Cunit), suficients per la constitució de la majoria del plenari.

Durant aquestes setmanes, les dues formacions han treballat intensament per tal de definir un acord que permeti la investidura i un govern estable durant la pròxima legislatura (2019-2023). Un acord basat en un full de ruta compartit d’obra de govern pels propers quatre anys. La conformació d’un cartipàs municipal amb la meitat de les regidories per cadascuna de les formacions, i compartir l’alcaldia durant aquest mandat, els primers dos anys per la candidatat del PSC, l'exalcaldessa Dolors Carreras, i els darrers dos anys pel candidat d'Impulsem Cuni, l'actual regidor de Turisme en funcions, Jaume Casañas.

El full de ruta

En el full de ruta compartit, els dos partits han destacat quatre grans blocs programàtics; el Cunit de les persones, el Model de poble, un Cunit sostenible i el Cunit econòmic.

Els valors que fomenten aquest pacte són: un programa compartit de govern per tal de tirar endavant els projectes estratègics pel Cunit dels propers 4 anys; un acord d'estabilitat que garanteix una majoria de govern per aquest mandat; un acord de govern que permeti superar una divisió històrica a la política cunitenca i que encari el futur en confiança; i un acord que representa el pluralisme polític del municipi, "on posem Cunit per davant de tot i de tothom", conclouen en el comunicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: