Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El republicà Joan Morlà tornarà a ser l’alcalde del Catllar arran d’un pacte entre quatre partits

L’acord desbanca Antonio López, del PSC, que va guanyar les eleccions del 26-M

El president de la Generalitat, Quim Torra, amb l'alcalde del Catllar, Joan Morlà, abans de visitar l'Ajuntament, el 21 d'agost del 2018 El president de la Generalitat, Quim Torra, amb l'alcalde del Catllar, Joan Morlà, abans de visitar l'Ajuntament, el 21 d'agost del 2018 ROGER SEGURA / ACN
Vida Municipal ACN
Dimecres, 12 Juny 2019 13:55

El cap de llista d’UNICAT-ERC-AM, Joan Morlà, tornarà a ser l’alcalde del Catllar arran d’un acord a quatre bandes. Els tres regidors republicans han signat un pacte d’investidura i un acord de governabilitat amb MO1-TE pel Catllar, Junts pel Catllar i El Catllar en Comú-Guanyem –que tenen un regidor cadascun. D’aquesta manera, l’acord desbanca el cap de llista del PSC, Antonio López, que va obtenir quatre regidors i va guanyar les eleccions.

Els socialistes se n’aniran a l’oposició, juntament amb un regidor de Cs. El juny del 2016 López va perdre l’alcaldia arran d’una moció de censura votada per ERC, CiU, Iniciativa i Unicat.

Segons un comunicat difós per ERC, l’acord ha estat “fàcil i natural” perquè els programes electorals eren “molt similars” en l’àmbit municipal i, en clau nacional, totes les formacions “tenen clar el dret a l’autodeterminació”.

“El pacte assegura l'estabilitat del poble i del futur equip de govern, amb l'alcaldia de Joan Morlà i regidors de totes les formacions signants, que representen el 55,3% dels votants del 26-M”, afirma la candidatura.

“A partir del dia 15, el Catllar tornarà a tenir un govern estable, que treballarà per a tots els vilatans, des dels principis de la igualtat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió, el feminisme i el foment dels valors republicans”, recull la nota.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: