Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP no descarta entrar al govern de l’Ajuntament de Tarragona després de la investidura de Ricomà (ERC)

Laia Estrada afirma que volen impulsar “un canvi en profunditat” a la ciutat, ja sigui des del govern o des de l’oposició

La cap de llista de la CUP de Tarragona, Laia Estrada, després del darrer plenari d'aquest mandat La cap de llista de la CUP de Tarragona, Laia Estrada, després del darrer plenari d'aquest mandat ELOI TOST / ACN
Vida Municipal ACN
Dimecres, 12 Juny 2019 11:40

La CUP de Tarragona no tanca la porta entrar en un govern municipal encapçalat per Pau Ricomà (ERC) després de la investidura. Així ho ha afirmat aquest dimecres la cap de llista dels cupaires, Laia Estrada, després del darrer plenari de la legislatura. Per la CUP el principal és “desenvolupar aquell paper que sigui de més utilitat perquè a Tarragona hi hagi un canvi en profunditat”. La formació valorarà, a partir de negociacions amb els partits i amb assemblees amb la militància, si ho poden impulsar amb més força des de l’executiu o des de l’oposició.

De fet, aquest dimecres es reuniran amb els republicans per rebre una confirmació que ERC accepta els cinc punts que els cupaires van posar per facilitar la investidura. Un fet que, per Estrada, no ha de ser cap problema.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: