Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 971

Ara Reus demana a ERC i PSC que apostin per "la centralitat i l'estabilitat"

El regidor municipalista Daniel Rubio ha recordat a Pellicer que té "la legitimitat per ser alcalde i la responsabilitat de liderar la conformació d'un govern municipal"

Daniel Rubio, al centre de la imatge Daniel Rubio, al centre de la imatge REUSDIGITAL.CAT
Vida Municipal
Dimecres, 12 Juny 2019 05:58

Ara Reus ha recordat aquest dimarts al migdia que l’alcalde en funcions, Carles Pellicer, és qui té “la legitimitat” per ser batlle de Reus i “la responsabilitat” de liderar la conformació d'un govern a la ciutat. La prioritat del partit municipalista, segons ha avançat el regidor Daniel Rubio, és revalidar el pacte actual amb Junts per Reus i ERC, dins el qual diu que s’han sentit “còmodes”, sense tancar la porta, però, a la incorporació del PSC.

Davant l’escenari de pactes, Rubio ha volgut advertir ERC i PSC de la possibilitat que aquestes formacions arribin a un acord amb la CUP. “Poden escollir la rauxa, la disbauxa i la radicalitat de la CUP o l’experiència, el sentit comú, la centralitat i l’estabilitat que representa Ara Reus”, ha afirmat Rubio, que creu que els partits han de cercar majories sòlides i evitar “els exrems”. En aquest sentit, Rubio ha destacat les “coincidències programàtiques” d'Ara Reus amb Junts per Reus, ERC i el PSC. “La ciutat es mereix estabilitat”, ha conclòs.

Amb els dos regidors obtinguts a les darreres eleccions municipals, Ara Reus s’ha definit com “un partit clau” per garantir la governabilitat de la ciutat en els pròxims quatre anys. “Tenim l’experiència necessària, i el fet d’estar en el govern no ens ha passat factura”, ha manifestat Rubio, que ha valorat de manera positiva els resultats d’Ara Reus en els comicis del passat 26 de maig. “Hem revalidat els dos regidors i mantenim el nombre de vots ascendent”, ha remarcat Rubio.

Per últim, Rubio ha reconegut que en els darrers dies ha celebrat dues reunions formals amb Junts per Reus i una amb el PSC, mentre que amb ERC ha mantingut una conversa telefònica per felicitar la seva alcaldable, Noemí Llauradó, pels resultats dels republicans. Ara Reus també ha demanat a Pellicer “que no li tremolin les cames” si cal començar el mandat governant en minoria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: