Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pere Segura firma un acord amb el PSC per governar Vila-seca

El candidat de Vila-seca Segura que agafarà el relleu de Josep Poblet a l'alcaldia no descarta incorporar alguna força més per al futur pacte de govern

Vila-seca Segura i el PSC han arribat a un acord per a governar Vila-seca durant els propers quatre anys Vila-seca Segura i el PSC han arribat a un acord per a governar Vila-seca durant els propers quatre anys JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Josep Cartanyà
Divendres, 07 Juny 2019 12:42

Pere Segura, candidat de Vila-seca Segura a l'alcaldia, i Ivan Navarro, candidat del PSC de Vila-seca, han signat avui un acord per al futur govern de Vila-seca. D'aquesta manera, Pere Segura  podrà ser investit alcalde de Vila-seca el proper 15 de juny amb els vots del seu grup (8) i els del PSC (2), a un de la majoria absoluta, i lluny d'una majoria alternativa. Segura també ha manifestat la voluntat d'ampliar l'acord de govern a d'altres partits per aconseguir una majoria de govern més estable: "Hi ha la voluntat d'arribar a enteses. En general, tothom està en predisposició però cadascú necessita els seus tempos i no seré jo el qui posi pressa".

                                                 Pere Segura (Vila-seca Segura) i Ivan Navarro (PSC): 

Pere Segura i Ivan Navarro

Tant Segura com Navarro han destacat les coincidències d'ambdues formacions de cara a tirar endavant els projectes de futur de Vila-seca, que han plasmat en un document amb 5 àmbits de compromisos.

Per la seva banda, el candidat del PSC, Ivan Navarro, ha manifestat la seva voluntat "de treballar i millorar el municipi i la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes" i ha qualificat "d'històric" l'acord de govern signat ja que no s'havia fet mai a Vila-seca.

En els propers dies, continuaran les converses amb la resta de partits a fi efecte de saber si s'ampliarà l'equip de govern. 

Pel que fa a la resta de forces, cal recordar que Vila-seca En Comúi i Decidim Vila-seca van obtenir 3 regidors, mentre Cs -segona força més votada, amb 5 regidors-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: