Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dolors Farré (Junts per Valls): "El projecte de ciutat prevaldrà per damunt de tot davant qualsevol pacte de govern"

Junts per Valls valora molt positivament els resultats electorals / La candidata anuncia una ronda de converses amb la resta de grups en les que només exclou pactar amb PSC i Cs

La candidata de Junts per Valls, Dolors Farré, ha comparegut avui per valorar els resultats del 26-M acompanyada d'altres membres de la candidatura La candidata de Junts per Valls, Dolors Farré, ha comparegut avui per valorar els resultats del 26-M acompanyada d'altres membres de la candidatura JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dimecres, 29 Mai 2019 19:30

Junts per Valls ha fet una valoració molt positiva dels resultats de les eleccions municipals en les que la candidatura encapçalada per Dolors Farré ha estat la força més votada, amb 3.581 vots, el 32,4% dels sufragis i 8 regidors al ple de l'Ajuntament. Farré posa en valor els resultats ja que "no va ser una campanya fàcil en la què vam ser molt respectuosos amb els nostres adversari polítics". La futura alcaldessa de Valls també ha destacat que "Valls ha estat, junt amb Vila-seca, la ciutat de més de 20.000 habitants de la demarcació de Tarragona on Junts ha obtingut més suport, i la setena amb major percentatge de vot a tot Catalunya".

Dolors Farré també ha confirmat que aquesta setmana iniciaran una ronda de converses amb la resta de grups polítics de cara a valorar possibles pactes. Farré ha tornat a deixar clar que "tots els escenaris estan oberts", en cara que sí ha recordat el seu compromís de arribar a cap pacte de govern amb els partits polítics que van donar suport a l'aplicació de l'article 155, és a dir, ni amb el PSC ni amb Ciutadans.

Junts per Valls contempla totes les opcions: governar en solitari, reeditar el pacte de govern amb ERC, arribar a un acord de govern amb la CUP o governar amb les dues formacions. Farré ha assegurat que "prioritzarem per damunt de tot, (per damunt de regidories o repartiment de càrrecs), el projecte de ciutat i les propostes programàtiques" i ha sentenciat "totes les cartes estan sobre la taula".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: