Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pere Virgili es queda a un pas de la majoria absoluta

L'alcalde canvia de sigles però manté la confiança de l'electoral en uns comicis on puja el PSC i irromp ERC

Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Mai 2019 07:42

Pere Virgili ha tornat a imposar-se en aquestes eleccions municipals a Roda de Berà. L'alcalde deixava enrere l'antiga CiU i es presentava amb les sigles de Tria Roda. Tot i així, Virgili aconsegueix repetir resultats, obté 6 regidors i es queda a un sol regidor de la majoria absoluta. 

En aquests comicis també destaca l'increment del PSC, que passa de 2 a 3 regidors, i que es perfila com a cap de l'oposició. Una altra novetat és la irrupció d'ERC, que entra al consistori rodenc amb un representant. Per la seva banda, el PP perd un regidor i només es quedarà representat per Rafa Luna. Ciutadans també perd un escó i passa de 2 a 1 regidor, Junts per Catalunya treu un regidor i ICV perd el representant que tenia.

Tot apunta a que Pere Virigili tornarà a fer servir la seva majoria per formar un govern estable que arribi amb acords puntuals amb altres formacions quan així ho requereixi. Està per veure si Virgili preferirà aquesta fórmula o bé optarà per intentar un pacte que li doni la majoria amb alguna de les formacions esmentades.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: