Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'aposta per l'exalcaldessa Dolors Carreras dona una victòria ajustada al PSC a Cunit

El candidat d'Impulsem Cunit, Jaume Casañas, llista hereva de l'actual alcaldessa Montserrat Carreras, es queda a un regidor dels socialistes / Les eleccions deixen un consistori fragmentat on tot està per decidir

Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Mai 2019 11:22

El PSC ha guanyat les eleccions municipals de Cunit, amb un total de 5 escons. Encapçala aquesta candidatura l’ex-alcaldessa de la localitat, Dolors Carreras. D'aquesta manera, els socialistes s'imposen a la  segona força més votada, l'Impulsem Cunit del regidor Jaume Casañas, que substituïa l'actual alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras (CiU) i que obté 4 regidors, un menys que la seva predecessora. Tant Ciutadans com Esquerra Republicana empaten a 3 escons i el grup En Comú Podem irromp al consistori amb 2 regidors.

En aquestes eleccions queden sense representació al ple municipal les candidatures de Guanyem y Ecologistas Sí Se Puede, el Partit Popular, Capgirem Cunit CUP i Canviem Cunit.

El 26-M deixa un ajuntament fragmentat i amb diverses alternatives per governar. Tant Dolors Carreras (PSC) com Jaume Casañas (Impulsem Cunit) miraran de convèncer en els propers dies a la resta de formacions per tal d'aconseguir una majoria de govern, que encapçalarà una de les dues forces polítiques.

 
 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: