Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dolors Farré: "A partir de demà treballarem per la ciutat amb un nou projecte"

Albert Batet celebra amb la seva successora la victòria a Valls

La cap de llista de Junts per Valls, Dolors Farré, i l'alcalde de Valls, Albert Batet, en la celebració dels resultats electorals del 26-M La cap de llista de Junts per Valls, Dolors Farré, i l'alcalde de Valls, Albert Batet, en la celebració dels resultats electorals del 26-M MAR ROVIRA / ACN
Vida Municipal ACN
Dilluns, 27 Mai 2019 07:31

La cap de llista de Junts per Valls, Dolors Farré, ha esclatat d'alegria quan l'escrutini final l'ha donat com a guanyadora de les eleccions d'aquest 26-M a la capital de l'Alt Camp. Les desenes de militants i simpatitzants que han seguit la nit electoral des de la seu de Sant Roc aquest diumenge l'han rebut amb crits "d'alcaldessa". Acompanyada del seu predecessor, Albert Batet, s'ha mostrat molt satisfeta per la confiança dels vallencs i ha assegurat que a partir de "demà treballarem per la ciutat amb un nou projecte". Pel que fa als possibles pactes, Farré s'ha obert a dialogar amb tots els partits en les pròximes setmanes. A pocs metres de la festa de Junts per Valls, els republicans també han celebrat l'increment de vots respecte als comicis anteriors. El cava també ha corregut a la seu dels socialistes que s'han mostrat molt contents per la pujada del partit.

La seu de Junts per Valls s'ha quedat petita en la nit electoral i molts dels simpatitzants i militants s'han concentrat a les portes de la seu de Sant Roc per celebrar la victòria del partit amb música al carrer. Després de repartir abraçades i de fer-se fotografies, finalment la guanyadora d'aquests comicis, Dolors Farré, ha tret l’eufòria continguda durant les primeres hores de l'escrutini. "Em sento molt feliç perquè portem molts anys treballant a l'ajuntament i aquesta era una campanya difícil amb una nova candidata", ha valorat la guanyadora.

Farré ha atribuït el triomf a “una bona campanya” on han explicat el seu projecte amb un to respectuós cap a la resta de formacions. El partit ha obtingut 3.581 vots, el què representa el 32% dels sufragis i ha perdut un regidor respecte els comicis anteriors.

La candidata de Junts per Valls ha evitat posicionar-se sobre un possible soci de govern i ha avançat que aquesta setmana iniciarà una ronda de converses amb els diferents grups municipals. "Parlarem amb tothom, però avui és el dia de gaudir de la victòria", ha expressat Farré.

Pel que fa als republicans, encapçalats per Jordi Cartanyà, han celebrat els més de 2.000 vots aconseguits i han lamentat que s'hagin quedat a les portes d'aconseguir un sisè regidor. "Hem tret millors resultats però no suficients per superar un dels rivals. Hem de seguir treballant i teixint complicitats amb la ciutadania", ha subratllat Cartanyà.

El cap de llista d'ERC a Valls, Jordi Cartanyà, amb els regidors electes en el seguiment de la nit electoral a la seu: 

seguiment nit electoral ERC Valls

Els republicans han assegurat que l'aposta per concórrer conjuntament amb Compromís ha estat "profitosa". En aquest sentit, Cartanyà ha afirmat que els cinc regidors electes seguiran treballant i "picant pedra" per transmetre a la ciutadania el seu projecte de ciutat.

Més allunyats de les festes de celebració de Junts per Valls i d'ERC, al carrer de l'Església els socialistes també han brindat amb cava per celebrar els resultats d'aquests comicis. La cap de llista, Rosa Maria Ibarra, s'ha mostrat satisfeta per l’aval que ha rebut el seu programa electoral, que aposta “per un Valls més líder, més sostenible i que faci goig".

La cap de llista del PSC a Valls, Rosa Maria Ibarra, amb els càrrecs electes celebrant els resultats electorals a la seu: 

PSC Valls 26M

Preguntada per la possibilitat d’un pacte amb Junts per Valls, Ibarra ha manifestat que estan disposats a parlar amb tothom en clau vallenca i també amb aquells grups que tinguin un projecte de ciutat més proper al seu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: